Камені для Віскі Whiskey Stones WS

Камені для Віскі Whiskey Stones WS від компанії ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН * ТВ-ШОП * - фото 1
270 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
В наявності

Доставка

 Укрпошта
30 - 100 ₴
 Нова Пошта
50 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Больше товаров смотрите на нашем сайте http://tv-shop.zakupka.com/

Оригінально.

-

Камені для віскі Whiskey Stones WS

Whiskey Stones — Камені для віскі, що дають змогу охолодити напій до потрібної температури.
Whiskey stones — ідеально охолоджує напій, не роздаючи його!
Зберігає первісний смак і тонкий букет напою!

Склад Whiskey Stones:
Стеатит (відомий як мильний камінь) — екологічно чистий природний мінерал, який:
- не вбирає жодних смаків і запахів,
- не дряпає посуд,
— не вступає в жодні реакції з напоями, харчовими продуктами, водою, алкоголем або мийними засобами.
Із стеатиту (талькохлориту) виготовляють також посуд (сковороди, горщики, стопки тощо)

Застосування Whiskey Stones:

- промити камені в теплій воді,
- покласти їх у морозильну камеру мінімум на 2 години,
- додати камені в напій (2-3 камені на 50 мл віскі),
— після використання промити теплою водою.

Ми пропонуємо тільки справжні камені для віскі.

У наборі:
-8 шт. каменів,

-розмір 2х2 см
-тканинний мішечок

-подарункова коробка

Термін придатності Whiskey Stones необмежений!

Чому стеатит?
Стеатит або, по-іншому, мильний камінь — це екологічно чистий природний матеріал, який століттями використовується різними масками, наприклад, для виготовлення посуду. Це непористий матеріал, що не вбирає жодних смаків або запахів. Водночас він досить м'який, щоб піддаватися обробці та водночас не дряпати інший посуд або скло. Стеатит хімічно інертний, тобто не вступає в жодні реакції з напоями, харчовими продуктами, водою, алкоголем або мийними засобами. Крім того, у багатьох народів стеатить наділився і цілющими властивостями.Натуральний, екологічно чистий і функціональний матеріал — дійсно найкращий вибір.

Чи треба охолоджувати віскі?
Ідеальна температура віскі — 18-20 градусів Цельсія. Саме за цієї температури напій повністю розкриває свій багатий смак. Найчастіше кімнатна температура в нашій країні вища — 22-25 градусів, а це означає, що віскі перед вживанням потребує невеликого охолодження. Саме в невеликому, тому що, якщо напій надмірно охолодити, то натуральні олії, що містяться в ньому, загусають, а смак «закриється», тобто втратить сенс те, заради чого взагалі набувають гарні сорти віскі. Температура дуже важлива — оптимальна розкриє смак напою, а надмірно низька — знищить його. Саме тому віскі не можна зберігати в холодильнику, а гарні сорти напою не варто охолоджувати льодом. LED надмірно охолодить ваш напій і знищить його смак.

Чи треба розбавляти віскі?
Є два способи вживання віскі — у чистому вигляді або трохи розбавлений водою. Розбавляти заведено тільки віскі бочкової міцності, а це означає, що сорти, розлиті у пляшки та мають міцність майже 40%, вже були розбавлені. Більше їх розбавляти не потрібно, за вас це зробив виробник. Крім того, розбавляти віскі переважно тією ж водою, яка використовувалася під час виробництва віскі. Найчастіше — це джерельна вода тієї ж місцевості, що й сам напій.
Популярний спосіб використання льоду насправді не такий уже й гарний для охолодження напою, ні для його розведення водою. Лід може запросто знищити смак вашого напою через надмірно низьку температуру або через надлишку води, яка неминуче утворюється під час танення льоду.

Отже, найчастіше віскі потрібно просто трохи охолодити, але водночас не розводити водою. І саме для цього були створені камені для віскі.

ПРИОБРЕСТИ ТОВАРЫ МОЖНО В НАШИХ МАГАЗИНАХ в Киеве ,ТЦ Мега сити ,бутики № 1019 и 1075,а так же быстрая отправка транспортными компаниями по всей Украине.

Заказ (066) 256-62-61 (Viber)